Sunday, December 5, 2010

Dumankayadan Kurtköye Özel Konut Projesi

Dumankaya İnşaat, iş hayatının hareketlenmeye başladığı Kurtköy'de 376 dairelik home office projesini hayata geçiriyor. Şirket, ilçede kuracağı proje ile doğal kaynakları koruyan, enerji tüketiminde maksimum tasarruf sağlayan ekolojik bir iş ve yaşam merkezi kurmayı vaad ediyor.
Dumankaya Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, söz konusu projeyi bölgedeki ticari hareketlilik göz önüne alınarak home office konseptinde geliştirildiğini kaydetti. Uğur Dumankaya, 'Kurtköy bölgesi Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul'un en hızlı gelişen ticari merkezlerinden birisi oluyor. Bölgedeki bu ticari hareketliliği düşünerek 376 home office'den oluşan Dumankaya Flex Kurtköy'ü geliştirdik. Dumankaya Flex Kurtköy sunduğu sosyal imkanlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştirecek nitelikte bir proje.' dedi.

Ali Dumankaya ise bu projenin iş ile ev yaşamını bir araya getiren home office konseptinin dışında farklı birçok niteliğe de sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

'Flex akıllı ev teknolojisinin çevreye duyarlı bir anlayışla harmanlandığı özel bir proje. Leed sertifikasına aday olan Dumankaya Flex Kurtköy doğal kaynakları koruyan, enerji tüketiminde maksimum tasarruf sağlayan ekolojik bir iş ve yaşam merkezi olarak önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. Akıllı ev teknolojisi ve çevre duyarlılığı özelliklerinin dışında Flex'te yeni bir hizmet anlayışını daha hayata geçireceğiz. Dumankaya Pusula çerçevesinde Pusula Business adını verdiğimiz bu yeni hizmetler paketi home office kullanıcılarına çok önemli avantajlar sağlayacak.'

Mimari özellikleriyle ilgi çekici bir tasarımı olan Dumankaya Flex Kurtköy'te 5 ayrı blokta toplam 376 adet home office bulunuyor. 40-66 metrekare arası stüdyo home office'ler, 60-86 metrekare arası 1+1 home office'ler ve 90-154 metrekare arası 2+1 home office'ler projedeki daire tiplerini oluşturuyor. Kapalı devre iletişim platformu ile hava durumundan trafiğe, site içi duyurulardan Dumankaya haberlerine kadar her türlü konuda bilgi edinilebiliyor. Pusula Business hizmetleriyle de 7/24 sekreterya destekli concierge hizmetinden firmalara özel Türkçe ve İngilizce 7/24 call center hizmetine, firma çalışanlarının motivasyonuna yönelik özel hobi organizasyonlarından, özel davet ve toplantı organizasyonlarına, her türlü teslimat ve kurye hizmetlerinden hatırlatma servislerine indirimli araç kiralama ve havaalanı transferlerine kadar pek çok hizmetten faydalanmak mümkün.

0 comments:

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP